Avís Legal de Apte Oposicions

 

  1. Identificació de la Empresa

La denominació social de la empresa és Apte Oposicions, amb domicili a Barcelona, Catalunya. Podeu contactar-nos mitjançant correu electrònic a info@apteoposicions.com.

  1. Propietat Intel·lectual

Tot el contingut present en el lloc web apteoposicions.com, incloent, però no limitat a, textos, imatges, disseny gràfic, marques, logotips, codi font, etc., estan subjectes a drets d’autor i altres drets de propietat intel·lectual. Aquests drets pertanyen exclusivament a Apte Oposicions o als seus llicenciadors, excepte si s’indica el contrari.

L’usuari només té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret que pertanyi al seu titular.

  1. Condicions d’Ús

L’usuari es compromet a utilitzar els serveis de la nostra pàgina web de conformitat amb la llei i aquest Avís Legal.

L’usuari també es compromet a no utilitzar el lloc web o els seus serveis amb fins il·legals o contraris al contingut d’aquest Avís Legal, i a no causar danys en els sistemes físics i lògics del lloc web, dels seus proveïdors o de terceres persones.

  1. Política de Privacitat i Protecció de Dades

Per a la utilització de determinats continguts i serveis, Apte Oposicions pot requerir de l’usuari certes dades de caràcter personal. Apte Oposicions tractarà aquestes dades d’acord amb la seva Política de Privacitat i Protecció de Dades.

  1. Exclusió de Responsabilitat

Apte Oposicions no es fa responsable dels danys i perjudicis que puguin derivar-se de la falta de disponibilitat o de la continuïtat del funcionament del nostre lloc web i dels serveis.

Apte Oposicions tampoc no garanteix l’absència de virus o altres elements nocius en el lloc web que puguin produir alteracions en el sistema informàtic de l’usuari.

  1. Modificació de l’Avís Legal

Apte Oposicions es reserva el dret a modificar aquest Avís Legal a fi d’adaptar-lo a les novetats legislatives o jurisprudencials, així com a les modificacions o pràctiques de la indústria.

  1. Legislació i Jurisdicció Aplicable

Aquest Avís Legal es regirà i interpretarà d’acord amb la legislació espanyola. En cas de litigi entre Apte Oposicions i l’usuari, aquest últim es sotmetrà als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, Catalunya, renunciant a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

  1. Enllaços a Tercers

Apte Oposicions pot proporcionar enllaços a altres llocs web o recursos de tercers. Aquestos enllaços es proporcionen només per a la comoditat de l’usuari i no són un aval de tals llocs web o recursos. No assumim cap responsabilitat pel contingut, productes, serveis, polítiques o accions d’aquests llocs web de tercers. L’usuari ha de revisar i comprendre les polítiques de privacitat de qualsevol lloc web que visiti.

  1. Denúncia de Violacions

Si l’usuari té coneixement de qualsevol violació de la present Avís Legal, pot contactar-nos a info@apteoposicions.com. Farem tot el possible per investigar i/o abordar la seva reclamació.

  1. Informació de Contacte

Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquest Avís Legal, pot contactar-nos a:

Apte Oposicions Barcelona, Catalunya Correu electrònic: info@apteoposicions.com

Aquest Avís Legal es va actualitzar per última vegada el 11 de maig de 2023.